Skysurf Webdevelopment | Betrouwbare ICT dienstverlening  
skysurf website op maat webhosting goedkope website met cms contact
Webapplicaties
Urenregistratie, klantenbeheer, orderafhandeling. Allemaal voorbeelden van processen die u, in plaats van op uw pc of netwerkserver, ook online kunt uitvoeren. Het voordeel hiervan is dat de resultaten altijd en overal online beschikbaar zijn voor u, uw leveranciers en uw klanten. U kunt tijdens uw zakenreis naar Barcelona alle binnenkomende orders in de gaten houden en gelijk, geheel automatisch, een factuur versturen.

Tijd winnen door efficiënte systemen
Een goede applicatie voor uw administratie of orderafhandeling scheelt u veel tijd en daarmee geld. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van allerlei soorten webapplicaties op maat voor uw bedrijf. In een vrijblijvend oriënterend gesprek vertellen we u er graag alles over.
Maak een afspraak voor een gesprek

Managementinformatie
Managers willen weten hoe de zaker ervoor staan. Omdat we alles zelf maken, kunnen we ook zelf bepalen welke informatie er opgeslagen wordt. Op die manier kunt u heel veel te weten komen over uw bezoekers en hun gedrag. U weet wanneer de bezoekers komen en naar welke pagina's ze gaan. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld in een grafiek de omzet per productgroep of per dag weer te geven. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Recente projecten
Binnenkort vindt hier een overzicht van onlangs gerealiseerde websites.
COPYRIGHT 2018 - SKYSURF WEBDEVELOPMENT
Algemene voorwaarden | Contact | Site monitoring
Tappersweg 14-51 | 2031 EV  Haarlem | 023 5393770